Gerucht: Marvel Studios komt met een Koreaanse Spider-Man-achtige held

Gerucht: Marvel Studios komt met een Koreaanse Spider-Man-achtige held

Het gerucht gaat dat Marvel Studios een live-action versie van Silk maakt.

We weten dat Sony Pictures druk werkt aan een serie rond Silk. En nu schijnt ook Marvel Studios te kijken naar een introductie van het personage.

Dat zou straks haar debuut moeten maken in de Marvel-films, die daarmee dus los zouden komen te staan van de serie die Sony maakt. Het personage debuteerde pas in 2014 in de comics en heet Cindy Moon, met Silk als alter ego. Al snel werd ze enorm populair en kreeg ze heel wat fans onder de lezers van Marvel Comics.

Silk-film?
Geekosity meldt nu dat er mogelijk gekeken wordt naar een film met Silk erin. Dat zijn gesprekken die volgens Mikey Sutton gevoerd worden door Sony en Marvel Studios.

Het idee is dat dit kan omdat Sony werkt aan een serie rond Silk voor Amazon Prime Video, waar de serie straks zijn debuut moet maken. Daarvoor zou voornamelijk om financiële redenen gekozen zijn.

Tegelijk zegt Sutton nu dus dat Marvel Studios zoekt naar een Koreaans-Amerikaanse actrice voor de hoofdrol van Silk. Deze versie van het personage leeft dan echt in het Marvel Cinematic Universe, als we Sutton mogen geloven.

Hij schrijft overigens ook dat Silk onderdeel uitmaakt van de langetermijnplannen van Marvel Studios en Kevin Feige en voorlopig dus nog niet haar debuut zal maken.

NieuwsFilm

meest populair