'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' wordt enorm duister

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' wordt enorm duister

De Marvel-film gooit het over een andere boeg.

Jo Beckett is vermoedelijk niet een naam die direct een belletje bij je zal doen rinkelen. De script supervisor van Doctor Strange in the Multiverse of Darkness plaatste op zijn Instagram een foto van regisseur Sam Raimi en de crew.

Hij schreef daarbij dat hij de groep echt gaat missen. Vervolgens schreef hij ook nog "het wordt duister", over de film van Marvel Studios. Dat wordt dus wat!

Geen directe horror
Het wordt geen directe horrorfilm, om die reden zou regisseur Scott Derrickson opgestapt zijn voor de film. Hij wilde naar het schijnt juist iets engerd maken dat meer tegen horror aan leunde.

Zoiets bevestigde schrijver C. Robert Cargill recent al: "het waren creatieve verschillen. Scott [Derrickson] wilde de ene film maken en Marvel een andere."

Uiteindelijk koos Marvel Studios Sam Raimi als regisseur voor Doctor Strange 2, omdat hij iemand is die bekend staat om het kunnen balanceren van horror met humor en actie. Dat is cruciaal voor dit soort films, omdat de filmstudio er dolgraag PG-13 producties van wil maken.

Duidelijk is wel dat Raimi ruimte heeft gekregen om iets te doen met horror. Nu is het nog de vraag hoeveel.

NieuwsFilm

meest populair