Absurde trailer 'America: The Motion Picture' van Netflix en met Channing Tatum

Absurde trailer 'America: The Motion Picture' van Netflix en met Channing Tatum

Channing Tatum is George Washington.

Met een enorme sterrencast verschijnt eind juni de grote animatiefilm America: The Motion Picture van regisseur Matt Thompson. Nu heeft Netflix de eerste trailer onthuld.

Het is gelijk al duidelijk dat dit een komedie wordt. Netflix omschrijft de animatiefilm zelf als: George Washington zwaait met een kettingzaag en zijn maat Sam Adams is gek op bier. Samen willen ze de Britten verslaan in deze komische kijk op de Amerikaanse Revolutie.

Eerste trailer met vele bekende stemmen
Er zijn stemmen van onder meer Channing Tatum (George Washington), Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Judy Greer, Bobby Moynihan, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Andy Samberg, Will Forte en Simon Pegg.

Op 30 juni staat America: The Motion Picture op Netflix. Hieronder tref je de eerste trailer.


Nieuwe synopsis America: The Motion Picture
Voor duizenden jaren is de oorsprong van de Verenigde Staten van Amerika in mysterie gehuld gebleven, verloren gegaan door het zand van de tijd. Wie heeft dit 'country tis of thee' gebouwd, en waarom? Alleen de dinosauriërs weten het... tot nu toe.

Netflix meldt dat in de animatiefilm voor het eerst in de menselijke geschiedenis het ongelooflijke, volledig waargebeurde verhaal van Amerika's oorsprong wordt onthuld. Het is een "once-in-a-lifetime" cultureel evenement dat verschijnt op de enige manier waarop de Founding Fathers ooit wilden dat hun verhaal werd verteld.

NieuwsFilm

meest populair