Is dit dan de voornaamste schurk in 'Spider-Man: No Way Home'?

Is dit dan de voornaamste schurk in 'Spider-Man: No Way Home'?

Er zijn vele mogelijkheden. Is het een schurk uit een eerdere Spider-Man film?

Het wordt misschien wel de drukste Marvel-film in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Spider-Man: No Way Home zou namelijk personages uit eerdere niet MCU Spider-Man films terughalen en mogelijk is er ook een opbouw naar de Sinister Six.

Maar welke schurk wordt de voornaamste schurk in de derde solofilm van Tom Hollands Peter Parker in het Marvel Cinematic Universe? Eerder werd al duidelijk dat we minimaal Electro (Jamie Foxx) en Doc Ock (Alfred Molina) uit de vorige reeksen krijgen te zien.

Norman Osborne / The Green Goblin
Nu is er het bericht dat Norman Osborne / The Green Goblin van Willem Dafoe een belangrijke rol gaat spelen in de film van regisseur Jon Watts. De eerdere Green Goblin uit Spider-Man uit 2002 zou zelfs de voornaamste schurk zijn. Dit meent Collider-journalist Jeff Sneider.

Waarschijnlijk krijgen we deze week mogelijk enige duidelijkheid, aangezien er heel wat geruchten zijn dat de trailer eraan zit te komen. Hoe het ook zit, No Way Home zal veel van het Sony Pictures Universe of Marvel Characters gaan onthullen.

Hieronder overigens nog een fraaie fan-made filmposter waarop we niet alleen de drie Spider-Mannen zien, maar ook de nodige schurken uit de eerdere films. Het zou wat zijn!



NieuwsFilm

meest populair