'Eternals' bezoekt mogelijk Thanos-locatie uit 'Avengers: Infinity War'

'Eternals' bezoekt mogelijk Thanos-locatie uit 'Avengers: Infinity War'

Thanos komt van Titan, en daar zijn de Eternals ook.

Het mag ondertussen bekend zijn dat de Eternals, de nieuwe Marvel-helden uit de gelijknamige Marvel-film die later dit jaar in de bioscopen moet verschijnen, een connectie hebben met Thanos. De grote Marvel-schurk is in de comics namelijk ook een Eternal.

De ouders van de "Mad Titan" worden in het MCU benoemd door Red Skull / Stonekeeper. Zijn vader A'lars is de leider van de planeet Titan, die in Avengers: Infinity War (2018) visueel wordt omschreven door Thanos. Het lijkt erop dat we terugkeren naar die planeet.

Terug naar Titan?
In de nog te verschijnen kalender voor Eternals staat volgens een Eternals-twitteraccount de tekst: "Levend op de maan van Saturnus, Titan, beschermen The Eternals de aarde tegen The Deviants - en alle andere vormen van kosmisch kwaad."

De kans dat we een (jongere) Thanos te zien krijgen als we terugkeren naar Titan, zou een logische keuze zijn. Het is namelijk helemaal niet gek om iets meer te weten te komen over de vroege jaren van de Marvel-megaschurk.


Eternals van regisseur Chloé Zhao (Nomadland) staat gepland voor begin november dit jaar. Hieronder de clip met Thanos uit Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair