'Eternals' bouwt op naar conflict met de "goden" van het Marvel-universum

'Eternals' bouwt op naar conflict met de "goden" van het Marvel-universum

Dat belooft pas iets voor de nieuwe Marvel-film Eternals!

Ondanks dat ze al sinds het begin van de menselijke beschaving in ons midden leven, hebben de Eternals er al die jaren voor gekozen om zich in schaduwen te verhullen. Dat verandert dit jaar, want er komt een bedreiging die hen uit hun schuilplaats dwingt.

In de film Eternals komt de groep eindelijk uit die schaduwen. In een artikel van Total Film wordt ernaar gehint dat de goden van het Marvel-universum toekijken in dit geval.

Goden in Eternals
In het artikel van Total Film lezen we dat het plot nog grotendeels geheim is, al is bekend "dat de Eternals de Aarde moeten beschermen tegen de Deviants, een rivaliserend oeroud ras. Wat zeker is, is dat de goden kijken naar de Eternals."

Dat zouden dan vermoedelijk de Celestials zijn, die de scheppers van de Eternals en de Deviants zijn. Van filmmaker en regisseur Chloé Zhao weten we dat ze deze film vooral maakte omdat ze graag een wereld wilde opbouwen.

"Vooral als je dan een wereld maakt waarin mensen chemie met elkaar blijken te hebben die je niet meteen voorspeld had," vertelde ze recent over de film. Dat wordt wat in november, als deze dan eindelijk te zien is.

NieuwsFilm

meest populair