Regina King (One Night in Miami) reageert op zware Superman-film gerucht

Regina King (One Night in Miami) reageert op zware Superman-film gerucht

De regisseuse wordt al langere tijd gelinkt aan het project.

Regina King wist recentelijk nog hoge ogen te gooien met haar regiedebuut, genaamd One Night in Miami. Nu lijkt het erop dat de regisseuse wordt overwogen om de geplande film rond een zwarte Superman in te blikken.

King, voornamelijk bekend als actrice (zo won ze zelfs in 2019 een Oscar voor haar rol in If Beale Street Could Talk), wordt blijkbaar door Warner gezien als een serieuze kandidaat. Dat is in ieder geval het gerucht dat al een tijdje de ronde doet. In een recent interview werd ze hierna gevraagd.

Reactie
King was te gast bij het tv-programma The Cross Connection op de Amerikaanse zender MSNBC toen Tiffany Cross haar om een reactie vroeg. Haar antwoord was al volgt.

''Ik wist van niets'' zegt King, die ook ietwat verbijsterd kijkt. ''Je bent de eerste die het me vertelt''. Op dit moment werkt ze aan de comic-verfliming Bitter Root, daarna heeft ze haar handen vrij voor nieuwe projecten.

Andere grote namen
King is niet de enige grote naam die genoemd wordt. Zo zouden naast haar ook Barry Jenkins (Moonlight) en Shaka King (Judas and the Black Messiah) in aanmerking komen om de nieuwe Superman-film te regisseren.

NieuwsFilm

meest populair