Fantheorie legt uit waarom de Eternals de Avengers nooit geholpen hebben

Fantheorie legt uit waarom de Eternals de Avengers nooit geholpen hebben

Marvel Studios moet dit element van Eternals goed opbouwen en uitleggen.

Marvel Studios staat voor een grote uitdaging met Eternals. Die film moet namelijk uitleggen waarom er al duizenden jaren een groep helden op Aarde rondloopt, die nooit iets gedaan hebben om de Avengers te helpen.

Dat deden ze niet toen Loki aanviel met een compleet leger aan Chitauri, ook niet toen Thanos de helft van het universum doodde. Een fan heeft nu een idee waarom de Eternals zo afwezig zijn geweest.

Geen invloed uitoefenen
De Eternals zeggen in de eerste trailer op een zeker moment dat ze al die duizenden jaren de mensheid met rust hebben gelaten zodat onze soort zichzelf kon ontwikkelen. Een fantheorie luidt dat ze wellicht hun herinneringen verloren zijn.

Dat heeft te maken met een comic uit 2006 rond de Eternals, die door Neil Gaiman en John Romita gemaakt ios. In dat verhaal hebben de Eternals geen herinneringen meer en komen ze er gaandeweg achter dat hun levens niet zijn wat ze lijken.

In de trailer zien we dat de personages 'neppe' levens leiden. Zo is Kingo de ster in Bollywood-films, en is Sersi de curator van een museum. Wat nou als dit voor hun gevoel hun 'echte' leven is?

In de comic van Gaiman is het zo dat Sprite de herinneringen van de collega-Eternals gewist heeft. Sprite zit gevangen in het lichaam van een kind. En na millennia als kind behandeld te zijn, besluit ze de krachten van een slapende Celestial te gebruiken. Ze verandert zichzelf in een mens en wist de geheugens van de andere Eternals.

Mogelijk is dat het antwoord op het Eternals-raadsel. Antwoorden volgen op 5 november, want vanaf dan draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair