Amazon Prime Video voegde 3 films nieuw toe

Amazon Prime Video voegde 3 films nieuw toe

Er kwamen drie nieuwe films online op Amazon Prime Video.

We hebben een paar behoorlijk drukke weken achter de rug op Amazon Prime Video. Deze week brak men een beetje met de trend.

Vandaag kunnen we drie titels op een rij zetten die nieuw zijn toegevoegd. We duiken er meteen in!

Blade Runner (1982)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos
Los Angeles, 2019: Deckard (Ford) is een Blade Runner: een politieagent die ingezet wordt om "Replicants" (androïden) uit te schakelen. Hij wil eigenlijk stoppen, maar moet z'n baantje weer oppakken als er 5 replicants de controle over een ruimteschip weten te krijgen, en terugkeren naar Aarde.

Madagascar (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eric Darnell, Tom McGrath | Cast: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Ava (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Jessica Chastain, Colin Farrell, Geena Davis, John Malkovich
Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar achter haar rug om heeft het hoofd van de geheime dienst een aanslag op haar voorbereid om alle sporen te wissen. Ava moet nu niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven zien te houden.

NieuwsFilm

meest populair