'Spider-Man: No Way Home' introduceert een schurkenteam in het MCU

'Spider-Man: No Way Home' introduceert een schurkenteam in het MCU

Het verhaal gaat dat Spider-Man: No Way Home met de Sinister Six komt.

Het lijkt er steeds meer op dat de Sinister Six zich verzamelen in de film Spider-Man: No Way Home van Marvel Studios. Daar hoorden we al vaker geruchten over en die winnen steeds meer aan kracht.

Jeff Sneider stelt dat Willem Dafoe's Norman Osborn, a.k.a. de Green Goblin, terugkeert voor de Marvel-film. Hij zou straks de leider moeten zijn van de Sinister Six. Naast hem ontmoeten we in elk geval ook Electro en Doctor Octopus, maar volgens Snyder spelen ook Sandman, Rhino en Lizard rollen.

Meer superschurken?
Het gerucht gaat dus dat er meer schurken terugkeren dan je in eerste instantie allicht gedacht zou hebben. Over Thomas Haden Church (Sandman), Paul Giamatti (Rhino) en Rhys Ifans (Lizard) en hun mogelijke verschijning in Spider-Man: No Way Home hebben we niet eerder iets gehoord.

Sneider stelt verder nog dat de titel van de film niet refereert naar Spider-Man. Volgens hem gaat het juist om de schurken die vast komen te zitten in onze realiteit en met geen mogelijkheid terug kunnen keren naar hun eigen universum.

Natuurlijk zijn dit enkel geruchten rond Spider-Man: No Way Home, maar interessant is het wel!

NieuwsFilm

meest populair