Disney-versie van Deadpool is geen probleem onder één voorwaarde

Disney-versie van Deadpool is geen probleem onder één voorwaarde

Regisseur van de eerste film geeft aan dat een PG-13 versie prima kan.

De twee verschenen Marvel-films over Deadpool waren zeker geen zachtzinnige. Het personage Wade Wilson scheldt erop los en er is heel veel (bloederig) geweld te zien. Even geleden kwam Deadpool in handen van Disney. De fans zijn bang dat het personage nu een stuk kindvriendelijker wordt.

Even geleden werd duidelijk dat Deadpool onderdeel wordt van het Marvel Cinematic Universe, al is nog compleet onduidelijk hoe. De kans is groot dat het Multiverse hier een rol in gaat spelen, maar dan zitten we nog met het probleem dat Marvel Studios - op dit moment - geen R-rated (16 jaar en ouder) films maakt.

Deadpool kan kindvriendelijker
Regisseur Tim Miller die verantwoordelijk was voor het bijzonder succesvolle Deadpool uit 2016 zegt nu dat een PG-13 rating (12 jaar en ouder) geen probleem hoeft te zijn. Wel heeft hij een voorwaarde.

"Ik denk dat Ryan Reynolds' visie op het personage en de manier waarop hij invulling geeft aan die waanzin - zelfs als hij geen vierletterige woorden gaat gebruiken - dan niet mag ontbreken. Hij is nog steeds dat personage," aldus Miller tegen Inverse. "Je kunt de R-rated onderdelen eruit halen als je wilt en het zou nog steeds Deadpool zijn als Ryan het maar doet."

Deadpool 3 met ongetwijfeld Ryan Reynolds krijgt een script van Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin (Bob's Burgers) en verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan 2023 of 2024.

NieuwsFilm

meest populair