Vijf misdaadfilms die je kan streamen op Netflix

Vijf misdaadfilms die je kan streamen op Netflix

Vandaag zetten we vijf gave misdaadfilms op een rij.

We duiken ook vandaag weer in een van de vele genres die Netflix in zijn aanbod heeft. Vandaag kijken we naar de vijf tofste misdaadfilms. Heb jij tips uit het aanbod van Netflix? Zet ze in de comments!

In the Shadow of the Moon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Mickle | Cast: Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman, Bokeem Woodbine, Michael C. Hall
In 1988 start de ambitieuze politieagent Thomas Lockhart een zoektocht naar een seriemoordenaar die op mysterieuze wijze om de negen jaar opduikt. Wat de misdaden van de moordenaar zo uitzonderlijk maken is dat er geen wetenschappelijke verklaringen voor te vinden zijn. Tijdens de zoektocht naar de waarheid lijkt de rechercheur zijn gezonde verstand te verliezen, waardoor hij zijn carrière en het leven van zijn familie op het spel zet.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Jesse Plemons, Anna Paquin
'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een WWll-veteraan die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

A Walk Among the Tombstones (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Frank | Cast: Liam Neeson, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr.
Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.

City of Tiny Lights (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Travis | Cast: Riz Ahmed, Billie Piper, James Floyd, Cush Jumbo
Tommy Akhtar is een privédetective die wel van een drankje houdt en wanneer hij herstelt van zijn zoveelste kater, dient een nieuwe zaak zich aan. De Afrikaanse prostituee Melody wil dat hij op zoek gaat naar haar vermiste vriendin Natasha. Tijdens deze zoektocht begint Tommy's wereld duistere vormen aan te nemen en doet hij choquerende ontdekkingen aangaande zijn eigen verleden.

Inside Man (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer
Vier mensen in schilderskleding gaan de drukke Manhattan Trust bank binnen. Enkele seconden later nemen de rovers het gebouw in bezit. Klanten en personeelsleden worden ongewild pionnen in een tot in details beraamde bankroof. De rechercheurs Keith Frazier (Denzel Washington) en Bill Mitchell krijgen opdracht te onderhandelen met de leider van de rovers Dalton Russell (Clive Owen). Ook inspecteur John Darius (Willem Dafoe) van de Emergency Services Unit heeft goede hoop dat er een geweldloze oplossing mogelijk is. Maar Russell ontpopt zich als een zeer sluwe en doodkalme tegenstander die alles volledig in de hand heeft. Als Frazier denkt dat er meer aan de hand is wordt hij daarin bevestigd door de komst van Madeline White (Jodie Foster). Haar invloed is groot, haar motieven bewust vaag. Ze gebruikt haar invloed bij de burgemeester om een gesprek aan te vragen met Russell. Ook de grote baas van de bank, Arthur Case heeft ongekend veel belangstelling voor wat zich in de bank afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair