Trailer 'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright

Trailer 'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright

Deze kan nog wel eens heel gaaf gaan worden.

De Britse regisseur Edgar Wright maakte in 1995 zijn debuut met A Fistful of Fingers en hij brak in 2004 door met Shaun of the Dead. Daarna ging het hard met zijn carrière.

Na de films Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World en The World's End mocht Wright aan de slag met Ant-Man. Hij wilde de film al jaren maken, maar voordat de opnames startten, vertrok hij bij Marvel Studios. Daarna volgde al snel de topper Baby Driver en dit jaar moet de horrorthriller Last Night in Soho verschijnen.

Eerste trailer Last Night in Soho
Door corona ligt de film al even op de plank. De opnames werden namelijk al in 2019 afgerond. In de mysterieuze film had Wright de beschikking over de nu enorm populaire actrice Anya Taylor-Joy, bekend uit The VVitch en The Queen's Gambit. Hieronder de eerste trailer voor Last Night in Soho.



In Last Night in Soho speelt actrice Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Leave No Trace) een jong modieus meisje die op mysterieuze wijze de jaren zestig betreedt. Daar ontmoet ze haar idool, een oogverblindende zangeres. Het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt als de tijd uit elkaar valt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair