3 recente films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

3 recente films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

De Oost (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Taihuttu | Cast: Martijn Lakemeier, Marwan Kenzari, Jonas Smulders, e.a.
Indonesië, 1946. De jonge soldaat Johan wordt uitgezonden naar Nederlands-Indië tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Daar komt hij onder leiding te staan van de beruchte kapitein Raymond Westerling, het hoofd van een elitekorps dat de rebellenopstand in de provincie Zuid-Celebes de kop in moet drukken. Deze missie verloopt ontzettend gewelddadig, waardoor de grens tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager wordt.

Pinocchio (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matteo Garrone | Cast: Federico Ielapi, Roberto Benigni, Rocco Papaleo, e.a.
De straatarme houtbewerker Geppetto maakt een pop uit een blok behekst hout, waardoor deze tot leven komt. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio. Het mannetje wil een echt mens worden en loopt weg van huis. Hij belandt in een marionettentheater en later in de klauwen van twee dieven. Geppetto probeert zijn zoon terug te vinden.

Antebellum (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard Bush en Christopher Renz | Cast: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone, e.a.
Eden werkt als slavin op een katoenplantage. Veronica Henley is een moderne moeder van een gelukkig jong gezin en succesvol in haar werk als activistisch schrijfster die vecht voor bewustwording over raciale ongelijkheid. Wanneer Henley in een gruwelijke werkelijkheid vast komt te zitten, moet ze de confrontatie aangaan met het duistere slavenverleden voordat het te laat is.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair