Is het wel okay dat Shaw meteen vergeven is in 'Fast & Furious'?

Is het wel okay dat Shaw meteen vergeven is in 'Fast & Furious'?

Fast & Furious 9 brengt Han terug. Zorgt dat nog voor gedoe?

Heel wat franchises zitten tot de nok vol met fanservice. Eentje die heel erg zijn best doet om fans enorm tegemoet te komen, is natuurlijk Fast & Furious van Universal Pictures.

In de aankomende negende film speelt men in op een hashtag waar heel wat fans heel erg veel mee getwitterd hebben: #JusticeForHan. Nadat het personage Han van Sung Kang om het leven kwam in Tokyo Drift, leek hij nooit meer terug te keren. Tot nu dan.

Vergiffenis voor Shaw
In Furious 6 bleek dat Jason Stathams Deckard Shaw achter de dood van Han zit. En hoewel hij in de zevende film de grote schurk was, bleek Shaw vervolgens een bondgenoot. Statham ziet het helemaal zitten om nog eens terug te keren als Shaw.

Hoe kijkt Sung Kang daarnaar en vooral hoe de twee personages met elkaar te maken krijgen? Kang blijkt het helemaal prima te vinden dat zijn onscreen moordenaar zo makkelijk vergeven werd.

"We zullen een verklaring hebben in Fast 9. Iedereen houdt van Jason, dus waarom niet, toch?" begon de acteur. "Hey, als ik tien keer dood kan gaan, dan kan hij van een slechterik veranderen in een held. Het is niet zo'n heel groot ding, maar je moet die koerscorrectie wel goed uitleggen aan het publiek. Je mag het publiek niet disrespecteren; deze films bestaan dankzij hen, dus je kan hen zeker niet negeren. Het is geweldig dat een filmstudio als Universal ook echt luistert."

NieuwsFilm

meest populair