'Fast & Furious': Vin Diesel vraagt de hoofdprijs voor terugkeer

'Fast & Furious': Vin Diesel vraagt de hoofdprijs voor terugkeer

De acteur wil 50 miljoen dollar voor nog twee films.

Acteur Vin Diesel is in alle opzichten het hart van de Fast & Furious-franchise. Niet alleen maakt hij de verhalen, ook is zijn personage Dominic Toretto het centrum van de films.

Zo ook bij de aankomende negende film, waarin Dominic Toretto's broer Jakob de familie van Dom lastig komt vallen in samenwerking met de schurkachtige Cipher. En nu horen we dat de acteur nog flink wat geld wil voor de laatste twee films.

Tiende en elfde deel
We weten dat er hard gewerkt wordt aan een tiende en elfde film in de franchise. Nu stelt de site Giant Freakin Robot dat Diesel daarvoor de hoofdprijs vraagt. Waar hij tot nu toe vooraf 20 miljoen dollar kreeg per film (en dan achteraf afhankelijk van de box office prestaties nog een smak geld), wil hij nu meer.

De site beweert dat Diesel maar liefst 50 miljoen dollar wil voor de laatste films. De vraag is of het gaat om 50 miljoen dollar per film, of voor de twee films samen. Daar de producties gepresenteerd worden als één megagroot project, maakt het niet ondenkbaar dat het voor de twee films samen is.

De Fast & Furious-franchise moet nog richting zijn negende deel, dat staat gepland voor release in de loop van deze zomer. Benieuwd naar de recensies? Check dan hier ons overzicht.

NieuwsFilm

meest populair