'Pet Sematary'-reboot krijgt vervolg én vindt zijn regisseur

'Pet Sematary'-reboot krijgt vervolg én vindt zijn regisseur

De reboot was in 2019 een aardige hit, dus een vervolg leek onvermijdelijk.

In 2019 kwam de langverwachte remake van Pet Sematary uit. En hoewel de film kon rekenen op lauwe recensies, wist hij wel dik winst te maken met een wereldwijde opbrengst van 113 miljoen dollar, tegenover een budget van slechts 21 miljoen dollar.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat Paramount een vervolg wil maken. Nu is er ook een regisseur: Lindsey Beer, een beginnend scenarist die flink in trek is bij de grote Hollywood-studio's, zal haar regiedebuut maken met Pet Sematary 2 (of wat de titel ook wordt!).

De film wordt gemaakt door Paramount Players. Beer schreef tevens het script voor de film, en gebruikte daarbij een eerdere versie van Jeff Buhler als basis.

De doden herrijzen
De film uit 2019 volgde een gezin waarvan de vader, na een ondenkbare tragedie, een eeuwenoud kerkhof ontdekt. Dit kerkhof blijkt de kracht te hebben om dode dieren én mensen tot leven te brengen.

Het vervolg zal gelden als een van de grotere titels die exclusief worden gemaakt voor de nieuwe streamingdienst Paramount+. Producenten zijn Lorenzo di Bonaventura en Mark Vahradian.

NieuwsFilm

meest populair