Donna D'Errico toont lichaamscontouren in strak doorschijnend pakje

Donna D'Errico toont lichaamscontouren in strak doorschijnend pakje

De Baywatch-babe blijft de oude.

Actrice en celeb Donna D'Errico houdt de camera's op zich gericht. Niet zo heel vaak meer voor tv-series en films, maar wel voor Instragram en allerlei celeb-activiteiten.

De afgelopen jaren was ze met kleine rollen te zien in tv-series als Brooklyn Nine-Nine en 9-1-1. Wat betreft films moeten we echt een tijd teruggaan om iets te vinden dat bij meerdere mensen bekend is. Ze had rond de millenniumwisseling onder meer rollen in titels als Comic Book: The Movie, Austin Powers in Goldmember en Candyman: Day of the Dead.

Toch speelt ze nog wel in films, maar de meeste van die titels zal je waarschijnlijk nooit zien. Op de IMDb staan namelijk nog bedenkelijke niet verschenen titels als Escape from Area 51, Killing Field en 116 MacDougal achter haar naam.

Meer bekijks op Instagram
De actrice is ondertussen de 50 gepasseerd, maar met de nodige ingrepen en een flinke laag make-up ziet Donna er nog nagenoeg uit dat haar personage uit Baywatch waar ze uiteraard vooral bekend van is. Op een nieuwe foto showt ze haar lichaamscontouren in een strak doorschijnend pakje.


Zien hoe de 52 jarige Donna eruit ziet in haar doorschijnende outfitje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair