Joe Taslim wil fans trakteren op twee Sub-Zero's in 'Mortal Kombat'-prequelfilm

Joe Taslim wil fans trakteren op twee Sub-Zero's in 'Mortal Kombat'-prequelfilm

De acteur staat te trappelen om de solofilm te maken.

Afgelopen maand ging het veelbesproken Mortal Kombat in première op HBO Max en in de nodige bioscopen in de rest van de wereld. In Nederland moet dit nog gebeuren, maar dat houdt de speculaties over een tweede film niet tegen.

Eerder werd duidelijk dat acteur Joe Taslim, die Sub-Zero speelt, een contact heeft getekend voor maar liefst vijf films. Los van meerdere vervolgfilms zou hij ook zomaar kunnen opduiken in een solo- / prequelilm.

Joe Taslim wil prequelfilm over Sub-Zero
Via onder meer twitter hebben veel fans laten weten dat ze een prequelfilm met Sub-Zero willen. In gesprek met The Hollywood Reporter ging Taslim in op die wens.

"Het zou een verhaal zijn over Bi-Han en zijn opleiding in de Lin Kuei. Toen hij werd ontvoerd door de Lin Kuei, werden zijn ouders vermoord. Het zou dus het proces zijn waarin hij en zijn broer huurmoordenaars worden, en ik denk dat dat best interessant is," aldus de acteur.

"Als ze een vervolg maken, dan gaan we waarschijnlijk naar Noob Saibot. Als ze een prequel doen, dan krijgen we twee toekomstige Sub-Zero's in één film, en dat zou intrigerend zijn," voegde hij toe.

NieuwsFilm

meest populair