Spider-Man uit 'The Falcon and the Winter Soldier' gehouden

Spider-Man uit 'The Falcon and the Winter Soldier' gehouden

Er was wel een goede reden om Peter Parker op te nemen.

Het blijft vaak de vraag: waar waren de andere Avengers en helden tijdens een gebeurtenis in een bepaalde film of serie in het Marvel Cinematic Universe? Die vraag kon ook weer gesteld worden bij de recente Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.

In de serie over vooral Anthony Mackie's The Falcon en Sebastian Stans The Winter Soldier zien we heel wat bedreigingen en gevaarlijke schurken. Toch zijn het vooral alleen Sam Wilson, Bucky en John Walker die in actie komen. Nu blijkt dat een cameo van Spider-Man is overwogen, aangezien de serie zich ook deels afspeelt in New York.

Cameo Spider-Man overwogen
'Natuurlijk! Maar dan zegt Kevin Feige: 'Nee, stop ermee'," antwoordde Spellman op de vraag van Inverse of een Spider-Man cameo is overwogen. "Weet je, wanneer je voor het eerst een Marvel-project gaat maken, denk je dat je iedereen in het MCU gaat gebruiken."

"Maar Marvel vraagt altijd: 'Hoort het persoon in dit verhaal? Je kunt niet al onze personages in je project stoppen omdat je ze leuk vindt. Het moet een reden hebben dat ze voorbijkomen.' Dus Spider-Man heeft het niet gehaald," aldus de showrunner.

Maar waar is Spider-Man dan?
Uiteraard is er doorgaans maar één echt antwoord op de vraag waar de andere Marvel-helden zijn: ze hebben het te druk met andere situaties. In dit geval zou Spider-Man het zomaar te druk hebben gehad met Doctor Strange en het Multiversum die we te zien krijgen in Spider-Man: No Way Home.

NieuwsFilm

meest populair