Wat kunnen we van U.S. Agent verwachten in het Marvel Cinematic Universe

Wat kunnen we van U.S. Agent verwachten in het Marvel Cinematic Universe

Acteur Wyatt Russell over de toekomst van zijn U.S. Agent.

Let op: SPOILERS!! De serie The Falcon and the Winter Soldier onthulde in de eerste aflevering gelijk het personage John Walker, de nieuwe Captain America. Maar het personage van Wyatt Russell kreeg al snel een andere invulling.

Gedurende de serie wordt duidelijk dat Walker moeite heeft om Steve Rogers op te volgen en dat duwt de tweede Captain America in het Marvel Cinematic Universe meer in een schurkenrol. Ondertussen weten we dat Walker werkt voor Contessa Valentina Allegra de la Fontaine en de naam U.S. Agent draagt.

Toekomst van U.S. Agent in MCU
In gesprek met Vanity Fair liet Russell weten wat hij van zijn nieuwe outfit vond toen hij deze te zien kreeg. "Toen ik het kostuum ging bekijken, dacht ik dat er veel te zien was. Maar het was... het is eigenlijk exact hetzelfde kostuum, maar dan in het zwart en rood," zei hij. "Het is gaaf dat het een andere kleur heeft, maar hetzelfde pak is."

"Marvel werkt op een heel coole manier waarbij ze geen beslissingen nemen voordat ze zien wat werkt. Ik maak natuurlijk geen deel uit van deze besluitvorming," zei Russell over de toekomst van zijn personage.

Wel weet Russell dat zijn John Walker a.k.a. U.S. Agent zich naar een ander soort personage heeft ontwikkeld. "Aan het einde van de serie heeft hij zich op zeer gevaarlijke manier ontwikkeld," aldus Russell.



NieuwsFilm

meest populair