Check hier de nieuwe Marvel-schurk US Agent in vol ornaat

Check hier de nieuwe Marvel-schurk US Agent in vol ornaat

Wyatt Russell ziet er best tof uit zo.

The Falcon and the Winter Soldier is voorbij. De finale van de tweede televisieserie van Marvel Studios had heel wat toffe momenten, waaronder het debuut van de nieuwe Captain America.

Mocht je benieuwd zijn hoe die eruit ziet, check dan hier de beelden. Maar naast een nieuwe Captain America, was er voor onze grote vriend John Walker, gespeeld door Wyatt Russell, ook een heel nieuwe identiteit.

US Agent
John Walker is nu zo'n beetje gerekruteerd door Contessa Valentina Allegra de la Fontaine, die een soort duistere tegenhanger van Nick Fury lijkt te zijn. Dat zou kunnen betekenen dat we straks in het MCU de Dark Avengers gaan zien bijvoorbeeld.

Onderdeel van haar plannen is in elk geval ook een nieuwe identiteit voor de in ongenade gevallen John Walker. Hoewel hij een prima start maakte als nieuwe Captain America (en ook de ideale kandidaat leek), was hij dat allerminst.

Maar goed, voor de Contessa was hij wel geschikt en zij rekruteerde hem dan ook. En gaf 'm een heel nieuw kostuum en de naam US Agent. Dat kostuum kan je hieronder zien:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Het is nog niet duidelijk wat de toekomst brengt voor US Agent, maar we zijn duidelijk voorlopig niet van 'm af.

NieuwsFilm

meest populair