Ook Zlatan Ibrahimovic gaat acteren!

Ook Zlatan Ibrahimovic gaat acteren!

Wie wil dat eigenlijk niet zien?

Voetbalster Zlatan Ibrahimovic treedt in de voetsporen van onder meer Neymar, Vinnie Jones en David Beckham. Zlatan gaat namelijk acteren in een film. En dat doet hij samen met enkele bekende namen én Netflix.

In de film Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, alweer de vijfde live action-film over de bekende stripfiguren van de Franse tekenaar Albert Uderzo en schrijver René Goscinny. Zlatan Ibrahimovic zal volgens Deadline te zien zijn als het personage Oneofus.

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom
Andere namen in de film zijn Guillaume Canet als Asterix, Gilles Lellouche als Obelix (dus géén Gérard Depardieu), Vincent Cassel als Cesar, Marion Cotillard als Cleopatra en Jonathan Cohen als Finalthesis.

Asterix-acteur Canet zal de regie op zich nemen en de vijfde Asterix & Obelix moet in verschillende landen in de bioscoop verschijnen. In weer andere landen zal Netflix de film op een zeker moment aanbieden.

Zlatan ken je misschien nog uit zijn tijd bij Ajax. Later speelde hij bij grote clubs als Juventus, Barcelona, Internazionale, Paris Saint-Germain en Manchester United. Op dit moment balt de 39 jarige topspeler bij AC Milan.

NieuwsFilm

meest populair