Keert de nieuwe Captain America terug in de films?

Keert de nieuwe Captain America terug in de films?

Acteur Wyatt Russell geeft zijn visie.

In de eerste drie afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier speelt het personage John Walker van acteur Wyatt Russell een belangrijke rol. Hij is namelijk de nieuwe Captain America en dat is iets dat de meeste fans toch een beetje vreemd vinden.

Nu is het de vraag of deze nieuwe Captain America alleen te zien zal zijn in The Falcon and the Winter Soldier of dat hij ook een toekomst heeft in het Marvel Cinematic Universe, bijvoorbeeld in een van de aankomende films.

Keert John Walker terug?
"Je zal Kevin [Feige] moeten bellen," antwoordde Russell op de vraag van Entertainment Tonight. "Ik weet het niet. Dat is iets dat Marvel besluit. Je bent er helemaal niet bij betrokken."

"Dat is gewoon iets dat later duidelijk wordt, of niet," vervolgt Russell. "En het heeft veel te maken met wat de fans denken. En hoe ze over je denken. Over de dingen die ze willen zien, en dat ligt zover buiten mijn controle dat ik gewoon probeer het goed te doen en hopelijk is het goed genoeg. Ik heb er niets over te zeggen."

Er zijn nu nog drie afleveringen te gaan in The Falcon and the Winter Soldier. En het kan niet anders dan dat Walker, Anthony Mackie's Falcon en Sebastian Stans Winter Soldier nog een keer tegenover elkaar komen te staan.



NieuwsFilm

meest populair