Schrijfster 'Zatanna': Mijn script is echt verschrikkelijk eng en intens

Schrijfster 'Zatanna': Mijn script is echt verschrikkelijk eng en intens

We mogen ons gaan klaarmaken voor "something completely different..."

Alweer even geleden meldde onze Niels dat er een Zatanna film in de maak was bij Warner Bros. en meer recent berichtte hij dat Emerald Fennell (Promising Young Women) het script ging schrijven.

Onlangs gaf diezelfde Fennell een nieuwe update over haar script voor de film die geproduceerd zal worden door Bad Robot Productions.

Tijdens een interview met VARIETY werd ze ernaar gevraagd en liet ze doorschemeren dat ze tevens open staat voor de regie, al moet dat nog worden bevestigd:

"We zitten in de vroege dagen en ik heb met mensen gesproken, maar eerst moet het scenario goed zijn. De wereld van superheldenfilms is ongelooflijk spannend met telkens een nieuwe andere uitdaging. Ik ben zo'n genre-fan. Hekserij, magie en stripboeken. Dat probeer ik te verwerken".

Justice League Dark
De verfilming zal het debuut voor Zatanna op het witte doek worden, hoewel Serinda Swan al eerder een live-action versie vertolkte in Smallville. Dat alles uiteindelijk zal leiden tot een team-up van allerlei Justice League Dark-leden, lijkt ook een zekerheidje.

NieuwsFilm

meest populair