Emerald Fennell (Promising Young Woman) schrijft deze nieuwe DC-film

Emerald Fennell (Promising Young Woman) schrijft deze nieuwe DC-film

J.J. Abrams' Bad Robot produceert

Regisseur Emerald Fennell, die voor haar Promising Young Woman een Oscarnominatie veroverde, is binnen bij Warner Bros. Voor DC gaat zij de nieuwe film Zatanna schrijven.

Of ze ook de film gaat regisseren, is nog niet bekend. Het lijkt wel aannemelijk dat dit gaat gebeuren. Er is nog veel mist omtrent deze film: ook de hoofdrolspeelster is nog niet bekend gemaakt.

Bad Robot
Wel is nu bekend dat de productiemaatschappij van J.J. Abrams, Bad Robot, achter de productie van deze film zit. De film zou, volgens het release schema van WB, zowel in de bioscoop als op HBO Max in première gaan.

Voorlopig staat deze film nog los van de Justice League Dark en de Constantine -reboot met Keanu Reeves, maar aannemelijk is dat deze films gekoppeld worden.



Zatanna
Zatanna is de dochter van de magiër John Zatara en Sindella, een lid van het mystieke Homo Magi-ras. Ze is een directe afstammeling van Leonardo da Vinci.

Na de gebeurtenissen in het Flashpoint-evenement van DC Comics, wordt Zatanna herschreven als een van de hoofdpersonages van de Justice League Dark, in de gelijknamige stripboekenreeks.

NieuwsFilm

meest populair