Monsterlijke krachten in beelden 'Mortal Kombat'

Monsterlijke krachten in beelden 'Mortal Kombat'

Duidelijk een lekkere popcornfilm.

Of de gameverfilming Mortal Kombat ook echt goed gaat worden, zien we pas over een paar weken. Duidelijk is wel dat de trailers en andere beelden hoopvol zijn en wie weet krijgen we nu eindelijk eens een echt goede verfilming van een vechtspel.

De eerdere beelden lieten al zien dat er flink wat geld is gestoken in de visuele effecten. Echt bekende sterren zijn er niet. Zij zijn vooral uitgekozen op hun vechtkunsten, dus dat geeft al aan dat we niet hoeven uit te kijken naar een Oscarkandidaat en juist wel naar een vermoedelijk simpelweg heel aardige popcornfilm.

Lord Raiden en meer!
Hieronder zie je de snelle introducties van de personages Lord Raiden (Tadanobu Asano), Jax Briggs (Mehcad Brooks), Kung Lao (Max Huang) en Liu Kang (Ludi Lin). Er zullen er ongetwijfeld meer van deze flitsen gaan volgen op het Twitter-account Mortal Kombat Movie.

De complete film van debuterend regisseur Simon McQuoid draait vanaf midden april in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de Nederlandse zalen verrijkt worden met de gameverfilming is nog onbekend.






NieuwsFilm

meest populair