'The Flash' gaat ons leren over de toekomst van de Justice League

'The Flash' gaat ons leren over de toekomst van de Justice League

DC lijkt er niet helemaal klaar mee te zijn.

The Hollywood Reporter heeft heel wat interessante scoops te pakken. Het vakblad wist bijvoorbeeld te melden dat Warner Bros. de stekker uit de langverwachte films New Gods en The Trench had getrokken.

Maar er was nog meer te melden, onder meer rond The Flash. Die film zal in de loop van november 2022 in de bioscoop draaien en brengt onder meer Ezra Miller en Ben Affleck terug. Daarmee keren er dus een aantal originele leden van de Justice League terug.

Meer over de toekomst
Volgens THR wil DC dat alle films en series die in de toekomst ontwikkeld worden voor Warner Bros., onderdeel zijn van hetzelfde universum. De sleutel om dat over te brengen ligt volgens het vakblad in precies deze film.

The Flash zal namelijk het multiversum laten zien "en duidelijkheid verschaffen over de toekomst van de Justice League". Die League bestaat in deze film niet alleen uit een aantal van de welbekende leden die we eerder zagen, maar ook uit de nieuw gecaste Supergirl (Sasha Calle).

Dat belooft dus wat voor deze film. Duidelijk is dat Warner Bros. en DC niet helemaal klaar zijn met de originele acteurs die het DCEU moesten leiden.

NieuwsFilm

meest populair