Tom Holland ziet bont en blauw op set 'Spider-Man: No Way Home'

Tom Holland ziet bont en blauw op set 'Spider-Man: No Way Home'

De superheld zal het op gaan nemen tegen de nodige superhelden.

We zullen nog even moeten wachten op Spider-Man: No Way Home, waar Tom Holland opnieuw de geliefde superheld in speelt. De film zal, als alles goed gaat, eind dit jaar in de bioscopen te zien zijn. Uit de onderstaande foto lijkt het dat Spider-Man toch wel wat klappen krijgt te verduren.

In de film zullen dan ook heel wat slechteriken zitten. Zo kregen we de laatste maanden al te horen dat niet alleen Jamie Foxx terug zal keren als Electro (The Amazing Spider-Man 2) maar ook Alfred Molina zal opnieuw te zien zijn als Doc Ock (Spider-Man 2). Ook gaan er geruchten rond dat andere villains zoals Mysterio, Sandman, Green Golbin en Kraven the Hunter in No Way Home zitten.

Foto
Spider-Man zal het dus moeten opnemen tegen heel wat vijanden, wat ook wel te zien is in de onderstaande foto. Dit kiekje werd achter de schermen genomen waar niet alleen Holland op staat, maar ook andere belangrijke castleden zoals Zendaya's Michelle en Jacob Batalon's Ned.

Tweet verwijderd

Recentelijk werden de opnames afgerond, dus hopelijk zullen de eerste paar beelden niet meer te lang op zich laten wachten.

NieuwsFilm

meest populair