Amazon Prime Video voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Het was eigenlijk best een leuke week!

Amazon Prime Video voegde weer een aantal toffe films toe de afgelopen week. Zoals altijd zetten we de lijst voor je op een rij.

Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Victor Garber
De jonge FBI-agente Kate Macy neemt deel aan een CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze de grens over om hem te elimineren, maar daar treffen ze een gevaarlijke andere wereld aan.

Playing with Fire (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Fickman | Cast: John Cena, Keegan Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand
Playing with Fire is een komische familiefilm waarin Cena een brandweerman speelt die drie kinderen redt van een brand. Het lukt hem en z'n team vervolgens niet om de ouders te lokaliseren, dus besluiten ze het jonge drietal voorlopig onder hun hoede te nemen. De brandweermannen komen er al snel achter dat kinderen minstens zo wild en onvoorspelbaar kunnen zijn als een brandje.

By Light of Desert Night (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Stuart Snell | Cast: Alexandra Bokova, Gus Langley, Lara Pictet, Meghan Carrasquillo
Drie beste vrienden gaan op roadtrip in de woestijn voor een laatste kampavontuur. Maar donkere geheimen worden onthuld die hun levens voorgoed zullen veranderen.

Palm Springs (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher
Palm Springs volgt de zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en het gereserveerde bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) die een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs. Het wordt al snel ingewikkeld als het paar niet in staat is om te ontsnappen aan de locatie, zichzelf of aan elkaar.

Die Frau hinter der Wand (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Grzegorz Muskala | Cast: Vincent Redetzki, Katharina Heyer, Florian Panzner, Niels Bormann
Een rechtenstudent begint een passionele romance met zijn hospita. Snel daarna ontdekt hij dat zij weleens de reden kan zijn van de verdwijning van de vorige huurder.

Always Woodstock (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rita Merson | Cast: Allison Miller, Jimmy Wolk, Rumer Willis, Jason Ritter
Catherine Brown raakt haar baantje kwijt en betrapt haar verloofde met een andere vrouw. Ze besluit haar verlovingsring te verkopen en naar haar ouderlijke huis in Woodstock te verkassen, om er tot rust te komen en aan haar eigen muzikale droom te werken. Na een gênante kennismaking met Noah, de charmante dorpsarts, begint ze weer op te bloeien. Maar dan komt haar ex roet in het eten gooien.

478 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elliott Lester | Cast: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Kevin Zegers, Hannah Ware
In de film volgen we een man wiens vrouw en kind komen te overlijden wegens een vliegtuigongeluk. De schuld van het ongeval ligt bij een luchtverkeersleider die door het publiek zwartgemaakt wordt. Het gaat zelfs zo ver dat de man door de politie in veiligheid gesteld wordt. Maar daar laat hij het niet bij...

NieuwsFilm

meest populair