De belangrijkste MCU-onthullingen uit 'The Falcon and the Winter Soldier' op een rij

De belangrijkste MCU-onthullingen uit 'The Falcon and the Winter Soldier' op een rij

Dit is allemaal nieuw onthuld door de serie.

Elke week weer doet The Falcon and the Winter Soldier heel wat toffe onthullingen. Vandaag leren we meer over de geschiedenis van supersoldaten in het MCU en over het verleden van de nieuwe Captain America. We zetten in dit artikel een en ander voor je op een rij.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Karli Morgenthau: Op dit moment wordt Karli Morgenthau neergezet als een van de voornaamste schurken. Zij leidt de Flag-Smashers, een anarchistische organisatie die beschikt over supersoldaten. In TFatWS zien we haar tot nu toe als de schurk met superkrachten die lijken op die van Captain America.

Battlestar: Lemar Hoskins is de beste vriend van John Walker (aka Captain America). De twee hebben een lange geschiedenis in het leger samen. En Lemar blijkt de bijnaam Battlestar te hebben. Hij heeft nog geen superkrachten, maar zou die zomaar kunnen ontwikkelen in de serie.

Captain America: De nieuwe Cap blijkt geen supersoldaat te zijn. Hij won drie keer de Medal of Honor en is een rechtschapen man met een groot eergevoel. Maar is ook arrogant en wat roekeloos, zoals we zien in deze aflevering.

De Power Broker: Dat is een mysterieuze schurk, die het voorzien heeft op de Flag-Smashers. Hier lijkt een hele organisatie achter schuil te gaan. Als we afgaan op de comics, kan het zomaar dat hier een wetenschapper achter zit die supersoldaten maakt.

Isaiah Bradley: Hij blijkt een vergeten supersoldaat te zijn, met dezelfde krachten als Cap. Hij nam het op tegen Bucky in het verleden en wist toen bijna te winnen. Maar nu is hij vergeten en woont hij in een aftandse woning.

Baron Zemo: Hem zien we helemaal aan het einde, in zijn cel. Hij denkt duidelijk ergens over na en heeft een nog niet nader gedefinieerde rol te spelen.

NieuwsFilm

meest populair