Eerste officiële foto van de nieuwe Captain America!

Eerste officiële foto van de nieuwe Captain America!

The Falcon and the Winter Soldier nog niet gezien? Sla deze dan even over.

De nieuwe Captain America is tijdens de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier onthuld. En dat is niet vreemd. Van te voren was al bekend dat het schild van Steve Rogers in handen zou komen van acteur Wyatt Russell. Let op: spoiler!

Russell speelt in de tweede Marvel-serie van Disney+ de rol van John Walker, de man die door de Amerikaanse overheid wordt aangesteld om het nieuwe baken van hoop te vormen zo vlak na de Blip. En eerder vandaag werd al duidelijk dat de fans de onthulling niet enorm enthousiast hebben ontvangen.

Eerste foto van de nieuwe Captain America
Disney+ en Marvel Studios hebben nu een eerste foto onthuld van Russell als Captain America. Overigens is ook al duidelijk dat dit nog niet betekent dat John Walker de nieuwe Captain America blijft.

Pas na de zesde en laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier is duidelijk welk personage definitief de nieuwe Captain America wordt. Andere kandidaten zijn Anthony Mackie's Falcon en Sebastian Stans Winter Soldier. En misschien stiekem ook Sharon Carter / Agent 13 van Emily VanCamp?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair