3 horrorfilms die je nu op Disney+ kunt kijken

3 horrorfilms die je nu op Disney+ kunt kijken

Wat moet je vanavond nou weer gaan kijken? FilmTotaal geeft drie filmtips met flink wat horror op Disney+.

Met de komst van Star staan er op Disney+ opeens een hele reeks nieuwe films, ook voor een compleet andere doelgroep. En zo staat er op de streamingdienst ook een aantal horrorfilms.

Primeval

Regie: Michael Katleman | Hoofdrollen: Dominic Purcell, Orlando Jones, Brooke Langton, Jürgen Prochnow | Bekijk hier



Een Amerikaanse nieuwsploeg, vastberaden dit vraatzuchtige monster te vangen en een einde aan zijn demonische rooftocht te maken, trekt diep de Afrikaanse jungle in om op hun prooi te jagen. Maar Gustave, zoals de plaatselijke bevolking hem noemt, is ook op jacht, altijd in beweging, altijd hongerig naar mensenvlees.

Alien

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Henry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm | Bekijk hier



Wanneer de bemanning van de ruimtesleper Nostromo op een noodsignaal van een dorre planeet reageert, ontdekken ze een dodelijke levensvorm die zich voortplant in menselijke gastheren. Nu moet de bemanning vechten om in leven te blijven en voorkomen dat het wezen de aarde bereikt.

The Omen

Regie: John Moore | Hoofdrollen: Liev Schreiber, Julia Stiles, Mia Farrow, David Thewlis, Pete Postlethwaite, Michael Gambon | Bekijk hier



In deze remake van The Omen neemt de Amerikaanse diplomaat Robert Thorn (Liev Schreiver) een wees mee naar huis in plaats van zijn doodgeboren zoon. Dit om zijn vrouw te sparen, die dit niet weet. Na een reeks wrede moorden en ernstige waarschuwingen denken ze echter dat hun kind het kind van de duivel is. Het origineel is helaas niet beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair