Marvel-baas Kevin Feige over de komst van Young Avengers in het MCU

Marvel-baas Kevin Feige over de komst van Young Avengers in het MCU

Komen ze er nou eigenlijk aan of toch niet?

De nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe is in volle gang. Er komen nog heel wat nieuwe projecten aan de komende tijd en eentje waar meerdere keren over gesproken is, is Young Avengers. Daar ging Marvel-baas Kevin Feige tijdens een interview met Entertainment Weekly op in.

Er wordt door veel fans gedacht dat het MCU langzaam opbouwt richting de Young Avengers. Zo debuteerden Wiccan en Speed al in WandaVision, horen we geruchten dat Eli Bradley te zien is in The Falcon and the Winter Soldier en is Kate Bishop te zien in Hawkeye. Het lijkt een kwestie van tijd tot dat team te zien is.

Young Avengers
"Alles in de comics is voor ons altijd een bron van inspiratie," aldus Feige. "De manier waarop die dingen bij elkaar komen, maar ook de vorm waarin, gaat altijd om het overtreffen van verwachtingen. Dat is ook net zo leuk als de personages daadwerkelijk ontmoeten."

"Maar ja, in Phase 4 zal je zien dat we allerlei nieuwe personages introduceren met eindeloos potentieel." Vervolgens verwees hij naar Nick Fury die er in Phase 1 voor verantwoordelijk was om het universum te openen.

Dat gaat nu ook gebeuren volgens Feige. Daarmee is er dus geen direct antwoord op de komst van de Young Avengers, maar "komen er wel dingen aan waarvan ik niet kan wachten tot ik ze aan de wereld kan laten zien."

NieuwsFilm

meest populair