Enige 'overlevende' uit eerste 'Texas Chainsaw Massacre' keert terug voor nieuwe sequel

Enige 'overlevende' uit eerste 'Texas Chainsaw Massacre' keert terug voor nieuwe sequel

Een productie van Fede Alvarez, die eerder wist te verrassen met de Evil Dead-remake.

Actrice Olwen Fouere (Mandy, Sea Fever) zal de rol van Sally Hardesty spelen in de nieuwe Texas Chainsaw Massacre-film, die geproduceerd wordt door Fede Alvarez.

De nieuwe Chainsaw wordt een direct vervolg op Tobe Hoopers baanbrekende horrorfilm uit 1974 en zal alle tussenliggende delen negeren. Het personage Sally Hardesty was in de allereerste film de 'final girl'; de enige die wist te overleven na geterroriseerd te worden door Leatherface. Ze eindigde in die film volledig besmeurd en hysterisch lachend achterin een pick-up truck.

Een waardige vervanger
Marilyn Burns speelde Sally Hardesty in het origineel, maar zij overleed in 2014. Daarom moest de rol dan ook opnieuw gecast worden.

Alvarez benadrukte onlangs dat de benadering van deze nieuwe Texas Chainsaw vergelijkbaar wordt met die van de Evil Dead-remake. Zoveel mogelijk praktische effecten voor een realistisch gevoel en het gebruik van oude filmlenzen.

Hoofdrolspelers in de film van regisseur David Blue Garcia zijn Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Jacob Latimore en Moe Dunford.

NieuwsFilm

meest populair