Marvel-acteur: "Nog steeds geen idee hoe Black Panther verder moet zonder Chadwick Boseman"

Marvel-acteur: "Nog steeds geen idee hoe Black Panther verder moet zonder Chadwick Boseman"

Martin Freeman heeft het nieuwe script nog niet ontvangen.

Martin Freeman (The Hobbit) heeft nog geen idee waar de Marvel-film Black Panther 2 precies over zal gaan. Volgens de acteur heeft regisseur Ryan Coogler volledig herschreven na het verdrietige overlijden van titelrolvertolker Chadwick Boseman.

Martin Freeman, die de rol van CIA-agent Everett K. Ross speelt in het Marvel Cinematic Universe, ziet nog steeds niet voor zich hoe het verhaal van Black Panther vervolgd kan worden zonder Chadwick Boseman, de king himself. Hij heeft in ieder geval nog geen script gezien.

"Als ik het me goed herinner, was het script al ver klaar toen Chadwick overleed. Toen ik dat nieuws hoorde, vroeg ik me eigenlijk direct af hoe Black Panther verder zou moeten zonder Black Panther. Voor Chadwicks overlijden zou dat natuurlijk een absurd idee zijn geweest", vertelt Freeman in een interview met Collider.

Hij vervolgt: "Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik me daarbij voor moet stellen, maar dat hoor ik vrij binnenkort. Ik weet in ieder geval dat ik in de vervolgfilm te zien zal zijn en dat ik binnenkort een gesprek met Ryan heb".

Het overlijden van Boseman sloeg ook bij Freeman in als een bom. "Ik ben flink van het nieuws geschrokken en het voelt nog steeds onwerkelijk dat hij er niet meer is", vertelt hij over zijn voor een Oscar genomineerde collega, die op 28 augustus vorig jaar overleed aan de gevolgen van darmkanker.

NieuwsFilm

meest populair