De Oscaruitreiking gelukkig weer live op Nederlandse televisie

De Oscaruitreiking gelukkig weer live op Nederlandse televisie

Na het succes van verleden jaar komt de show in 2021 ook op de Nederlandse buis.

Jarenlang was het Film1 en even later Net5 dat de jaarlijkse Oscaruitreiking uitzond. Verleden jaar was het FOX die de rechten bemachtigde en ook dit jaar is dat weer deze zender waarop je moet afstemmen om de prijzenregen live te kunnen meemaken.

Vorig jaar zond FOX de Oscarceremonie voor het eerst uit en dit jaar zal de zender dat ook doen in de nacht van 25 op 26 april. De jaarlijkse Academy Awards tijdens het 93e Oscarsspektakel kun je live kijken op kanaal 11 (Ziggo), kanaal 16 (KPN) en kanaal 13 (T-Mobile).

Oscarnominaties 2021
De afgelopen weken kijken we in een flinke reeks artikelen al naar de belangrijkste kandidaten in de verschillende categorieën. Welke films en namen er genomineerd zijn in april, wordt vandaag bekend en kun je hieronder live kijken:



Inclusief de red carpet!
Dit jaar vindt het evenement weer plaats in het Dolby Theater waarbij een beperkt aantal mensen aanwezig mag zijn. Er is geen live publiek, buiten de genomineerden en presentatoren. Op FOX zie je zowel de pre-show, inclusief de red carpet, als de live-show. De laatste start om 02.00 uur op FOX, in de nacht van 25 op 26 april.

Welke film moet van jou de Oscar winnen dit jaar?

NieuwsFilm

meest populair