HBO Max krijgt een goedkopere versie mét reclame en zonder direct debuut bioscoopfilms

HBO Max krijgt een goedkopere versie mét reclame en zonder direct debuut bioscoopfilms

Dan hoeft er dus geen 15 dollar per maand betaald te worden.

HBO Max is een relatief dure streamingdienst om te hebben. Tegelijkertijd krijg je daar wel de nieuwste bioscoopfilms van Warner Bros. voor terug (denk aan films als Godzilla vs. Kong en The Matrix 4), evenals het volledige aanbod van HBO.

Maar Warner Bros. lijkt zich te realiseren dat sommige mensen de 14,99 dollar die ze nu moeten betalen voor de streamingdienst, wat aan de hoge kant vinden. En dus komt er een goedkopere variant van de streamingdienst.

Met reclame en zonder bioscoopfilms
Het idee van Warner Bros. is om die abonnementsvorm wat goedkoper te maken. In ruil daarvoor krijgen de Amerikanen reclames te zien en zullen de nieuwe films van Warner Bros. niet direct met de bioscooprelease ook op HBO Max (light?) te zien zijn.

Of deze abonnementsvorm naar Europa komt is nog niet duidelijk. We weten dat het de bedoeling is dit jaar nog te lanceren in 21 landen in Europa, maar om welke het gaat is niet bekend gemaakt door WarnerMedia. Bovendien spreekt men in het persbericht over een nieuwe abonnementsvorm in de Verenigde Staten.

Overigens zijn die reclames niet te zien tijdens de series van HBO zelf. Je hoeft dus geen advertentie te verwachten middenin een aflevering van Game of Thrones of The Sopranos. De goedkopere versie wordt in de Verenigde Staten in juni gelanceerd.

NieuwsFilm

meest populair