Netflix zet ook in op superhelden met de film 'Mystery Girl'

Netflix zet ook in op superhelden met de film 'Mystery Girl'

McG regisseert 'm en de hoofdrol is voor Tiffany Haddish.

Netflix gaat vol inzetten op superhelden de komende tijd. Nu komt men met een verfilming van de populaire Dark Horse-reeks Mystery Girl. Actrice Tiffany Haddish is gecast als de heldin en McG regisseert.

Mystery Girl is bedacht door Paul Tobin en Alberto Alburquerque. Het verhaal volgt Trine, die "buiten de radar leeft in Los Angeles als helderziende op straat. Ze heeft geen herinneringen aan wie ze is, waar ze vandaan komt, maar wordt geleid door een alwetende stem in haar hoofd. Die weet wat iedereen doet en wat ieders grootste geheim is."

Moord oplossen
Verder zien we een LAPD-agent genaamd Cooper die de hulp van Trine inroept, in de hoop dat zij hem kan helpen met het oplossen van een zaak. Maar de twee worden geframed voor een moord en moeten hun naam zien te zuiveren. Daarbij moeten ze ook het ultieme mysterie oplossen: dat achter Mystery Girl zelf.

Haddish zal de film zelf produceren via haar label She Ready Productions. Bovendien werken McG, Mike Richardson en Keith Goldberg mee als producenten.

Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair