Zazie Beetz heeft mogelijk teleurstellend nieuws over 'Deadpool 3'

Zazie Beetz heeft mogelijk teleurstellend nieuws over 'Deadpool 3'

De actrice weet nog weinig over de film.

Recent werd duidelijk dat Marvel Studios schrijvers heeft gezet op Deadpool 3. Dit keer zijn het niet Rhett Reese en Paul Wernick, maar zorgen Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin (Bob's Burgers) voor het verhaal.

Nu komt actrice Zazie Beetz met het bericht dat ze maar weinig weet over de plannen en dat ze geen idee heeft of ze onderdeel is van de film.

Nog niets bekend bij Zazie Beetz
In gesprek met Collider gaf de actrice aan dat ze zelfs nog geen gesprekken heeft gehad met Marvel Studios. "Nee, ik heb niets gehoord over Domino's terugkeer. Ik zou de rol graag nieuw leven inblazen," vertelde Beetz aan de website.

"Dat was altijd het idee. Ik heb er geen specifieke gesprekken over gehad. Maar ik ben geïnteresseerd. Ik zou niet alleen graag de rol nieuw leven inblazen, ik zou ook graag een manier bedenken om een Domino-film of iets dergelijks te maken. We zullen zien wat er gebeurt, maar ik heb geen gesprekken gehad."

In 2018 zagen we Beetz als het personage Domino in Deadpool 2. Na dit deel zou snel ingezet worden op een derde deel en een X-Force spin-off. Door de overname van Fox door Disney bevinden de plannen zich al eventjes in een soort van limbo.

NieuwsFilm

meest populair