'Black Panther 2'-regisseur over het maken van een Black Panther-film zonder Chadwick Boseman

'Black Panther 2'-regisseur over het maken van een Black Panther-film zonder Chadwick Boseman

Ryan Coogler vindt het echt geen makkelijk idee.

Regisseur Ryan Coogler gaf fans een update over Black Panther II. Hij vertelde dat het moeilijk is om de film te maken zonder de vorig jaar overleden Chadwick Boseman.

De MCU-regisseur heeft in elk geval een manier gevonden om een nieuwe film te maken zonder Boseman en ook zonder zijn personage, T'Challa. Er wordt namelijk niet gekeken naar een recasting.

Nieuwe film maken
"Wat ik geleerd heb in mijn korte of lange tijd op deze Aarde, is dat het moeilijk is om een perspectief te hebben op iets zolang je er doorheen gaat," aldus Coogler. "Dit is een van de meest betekenisvolle dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt. En dat is voor mij ook het moeilijkste: dit project gaande houden zonder hem. Hij was echt de lijm die dit project bij elkaar hield."

"Dat gezegd hebbende, heb je een persoonlijk leven, een professioneel leven en een privéleven. Als je werkt aan iets waar je van houdt, vervagen die grenzen, komen ze samen, weet je wel? Je leven wordt je werk en dat is helemaal niet erg. Dus ik probeer een balans tussen mijn werk en mijn leven te vinden en ben er nog niet helemaal. Maar dit is hoe dan ook, zonder meer, het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen in mijn professionele leven."

Het grootste doel van de film is het nalatenschap van Boseman zoveel mogelijk te eren. Hoe dat eruit ziet merken we in 2022, als de film te zien is in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair