Flinke kritiek op nieuwe 'relatie' Paris Jackson (dochter van Michael Jackson)

Flinke kritiek op nieuwe 'relatie' Paris Jackson (dochter van Michael Jackson)

De actrice bijt van zich af.

Paris Jackson, dochter van Michael Jackson, is net zoals haar vader een muzikant, maar ze was eveneens al te zien in meerdere films. Denk bijvoorbeeld maar aan Gringo en Habit. De 22-jarige actrice is ook goed bevriend met Emile Hirsch (Into The Wild), iets waar ze nu kritiek voor krijgt te verduren.

Hirsch postte namelijk een (onschuldige) foto van zichzelf met Jackson maar hier kwam meteen veel commentaar op. Zo zeiden de nodige mensen dat Hirsch 'te oud' voor haar is. De acteur is namelijk 13 jaar ouder. Jackson beet meteen van zich af door te zeggen dat ze gewoon vrienden zijn en dat daar niks mis mee is. De foto is hieronder te zien.



Reactie
Zo zegt Jackson: ''Hij is een van mijn jongste vrienden. Een van mijn beste vrienden is al in de vijftig. Misschien hebben jullie allemaal niet vrienden die ouder zijn, omdat ze jullie irritant of onvolwassen vinden''.

''Ik heb zelfs een vriend die 76 is. Leeftijd is maar een nummer en ik voel me goed bij mensen van verschillende leeftijden. Ik leer van mensen om mij heen en zij van mij, of ze nu vijf jaar jonger zijn of vijftig jaar ouder. Daar is helemaal niks mis mee''.

Andere foto
Toch kon Jackson het niet laten om vervolgens nog wat olie op het vuur te gooien, door een nieuw kiekje te posten waarop Hirsch haar lijkt te gaan kussen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair