Kate Hudson is klaar met 'mannen die het altijd voor het zeggen hebben'

Kate Hudson is klaar met 'mannen die het altijd voor het zeggen hebben'

Daarom stopt ze met romcoms en wil ze nu zelf haar eigen films gaan maken.

Kate Hudson heeft al in heel wat films gespeeld en ook in diverse romcom-hits, zoals How to Lose a Guy in 10 Days en You, Me and Dupree. Sinds Mother's Day uit 2016 heeft ze echter geen romcoms meer gemaakt. Nu laat ze weten waarom.

''Ik vind het nog steeds heel leuk, dus ik ga zeker weer romcoms maken. Ik hield er echter een tijd lang mee op, omdat de manier waarop mensen me probeerden te overtuigen van wat een romcom zou moeten zijn me niet aanstond''.

Verhalen
Zo zegt de 41-jarige Hudson dat, ondanks het feit dat ze al in diverse succesvolle romcoms heeft gespeeld, ze nog niet veel te zeggen had over het verhaal. Zo moest ze de mannelijke makers van de romcoms waarin ze meespeelde letterlijk smeken om naar haar te luisteren.

Daar heeft de actrice nu genoeg van, dus als gevolg hiervan heeft ze besloten het heft in eigen handen te nemen en haar eigen films te gaan maken. Zo werkt ze momenteel met Netflix aan een romcom, waarvoor ze als producente zal optreden.

De bedoeling is om tijdens deze film voldoende ervaring op te doen om vervolgens zelf te kunnen regisseren: ''Ik laat het acteren nog niet achter me. Ik ga daar nog mee door, maar ik wil nu ook mijn eigen verhalen gaan vertellen''.

NieuwsFilm

meest populair