'Emilia Clarke (Game of Thrones) kan wel wat botox gebruiken'

'Emilia Clarke (Game of Thrones) kan wel wat botox gebruiken'

Het was meteen de laatste keer dat de actrice haar schoonheidsspecialiste sprak.

Emilia Clarke werd wereldberoemd dankzij de HBO-serie Game of Thrones. Sindsdien heeft de actrice de rollen voor het uitkiezen. Zo was ze o.a. te zien in Terminator: Genisys en Solo: A Star Wars Story. Ondanks het feit dat Clarke een geweldige carrière kent, raadde iemand van haar eigen team haar aan dat botox haar misschien zou helpen om 'langer mee te kunnen'.

Tijdens een recent interview met Elle liet de 34-jarige actrice zich erover uit: ''Het was het slechtste advies dat ik ooit heb gekregen... Ik was 28 toen mijn schoonheidsspecialiste zei dat ik wel wat fillers kon gebruiken. Ik wees haar meteen de deur en zei: 'ga weg'.''

Hollywood
Zo gaat Clarke verder: ''Naarmate ik ouder word, voel ik me slimmer en heb ik meer ervaring. Ik heb al best veel dingen gedaan waar ik trots op ben. Als mijn gezicht op een gegeven moment reflecteert dat ik al een tijdje 'hier ben', dan heb ik daar geen enkel probleem mee''.

''Ik kijk wel vaker naar vrouwen en acteurs die ouder dan mij zijn en ze zien er nog geweldig uit. Ik denk dat je er, ondanks een oudere leeftijd, nog heel goed en elegant uit kunt zien. Ik weet dat sommige mensen me nu zullen zeggen, waar heb je het nu over, maar ik krijg ook al de eerste rimpeltjes op mijn voorhoofd''.

Beter
Een andere reden waarom Clarke nooit botox wil is omdat ze haar gezicht nodig heeft om goed te kunnen acteren: ''In deze industrie moet je veel met je gezicht doen en goed kunnen bewegen. Je moet expressief zijn en dat gaat niet als je huid strak staat. Als ik ooit krijg te horen dat ik botox moet nemen om door te kunnen acteren, zet ik gewoon een punt achter mijn carrière''.

NieuwsFilm

meest populair