Sony wil zijn 'Spider-Man'-universum volledig laten exploderen

Sony wil zijn 'Spider-Man'-universum volledig laten exploderen

Sony zou een Silk-serie overwegen.

We weten dat Sony Pictures heel wat verschillende Spider-Man-projecten in ontwikkeling heeft. Zo werkt de filmstudio aan meerdere films rond Venom en Morbius, en schijnt er nu ook een project rond Silk in de maak te zijn.

The Illuminderi meldt dat Sony nu van plan is om zijn Spider-Man-franchise zowel in de bioscoop als op televisie te maken. Er wordt daarom gewerkt aan een televisieserie rond Silk, die te zien zou moeten zijn op Amazon Prime Video. Dat gerucht komt in elk geval vanuit The Illuminderi.

Cindy Moon
Het verhaal gaat dat Sang Kyu Kim, schrijfster van The Walking Dead, showrunner moet worden van de serie. Verder zou actrice Adeline Rudolph een gesprek hebben gehad over een eventuele hoofdrol. Maar of ze nu officieel gesprekken voert weten we niet.

De serie zou gaan draaien om Cindy Moon, a.k.a. Silk. Zij is, zo schrijft The Illuminerdi: "een kind uit Queens, die voor het eerst op zichzelf aangewezen is. Hoewel ze een totale beginner is als het aankomt op het bestrijden van de criminaliteit, houdt ze ervan om criminelen in elkaar te slaan en haar frustraties op hen te uiten."

In de comics is Cindy Moon een klasgenoot van Peter Parker en wordt ze ook gebeten door een radioactieve spin. Overigens was het personage daadwerkelijk te zien in de film Spider-Man: Homecoming, waarin ze gespeeld werd door Tiffany Espensen.

NieuwsFilm

meest populair