Lupita Nyong'o over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman

Lupita Nyong'o over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman

De film zal volgens Oscarwinnaar Nyong'o heel wat verrassingen in petto hebben.

Black Panther was een te gekke superheldenfilm, maar actrice Lupita Nyong'o denkt dat het vervolg nog wel eens beter kan worden. Tijdens een interview met Good Morning America werd de Oscarwinnaar gevraagd naar haar terugkeer naar Wakanda.

Natuurlijk zal Black Panther 2 heel anders worden zonder Chadwick Boseman, maar de meeste acteurs die terugkeren voor het tweede deel hebben al laten weten dat ze er alles aan zullen doen om Boseman op een speciale manier te eren. Nyong'o zei het volgende over deel 2:

"Het wordt natuurlijk anders om zonder onze koning terug te keren naar deze wereld. Maar ik weet dat ieder van ons vastberaden is om zijn nalatenschap te eren in de nieuwe Black Panther. En regisseur Ryan Coogler heeft een aantal fantastische ideeën en wij kunnen allemaal niet wachten om die te realiseren."



Ook acteur Daniel Kaluuya liet onlangs weten dat het eren van Boseman de grootste prioriteit wordt bij het maken van Black Panther 2. Aldus Kaluuya:

"Het belangrijkste voor mij is de nalatenschap van Black Panther en Chadwick Boseman. Hoe kunnen we Chadwick zo goed mogelijk eren. Hij deed wat hij moest doen en hij was er voor ons. Voor onze neefjes, nichtjes en kinderen. Het is onze taak om deze man te eren zoals hij ons heeft geëerd."

NieuwsFilm

meest populair