Waarom we al een [...] personage hebben gezien in 'WandaVision'

Waarom we al een [...] personage hebben gezien in 'WandaVision'

WandaVision zorgde al voor wat verrassingen.

Met WandaVision trapte Disney+ eerder dit jaar de volgende fase in het Marvel Cinematic Universe af. En die fase zal een hoop laten zien van wat niet mogelijk was in de Infinity Saga. En WandaVision gaf al de aftrap met een aantal verrassingen.

Een van die verrassingen heeft te maken met de introductie van een bepaald personage. Wil je niet meer weten? Lees dan niet verder: SPOILERS!!


Degenen die WandaVision per aflevering kijken hebben een van de grote verrassingen uit de show al gezien. We kregen namelijk Pietro Maximoff te zien en dan niet de Pietro (Aaron Taylor-Johnson) uit Avengers: Age of Ultron (2015), maar de Pietro uit de X-Men-films, gespeeld door Evan Peters.

Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf tijdens Disney+'s TCA-presentatie enige uitleg. "Dat is een van de leuke dingen aan het ontwikkelen van deze producties, " zei Feige volgens The Wrap. "Mijn favoriete onderdeel van het proces is altijd het allereerste begin wanneer we uitzoeken wat we kunnen doen, en wat we helemaal aan het einde gaan verfijnen."

"Er waren uiteenlopende discussies, maar we zijn uiteindelijk doorgegaan met wat we relatief vroeg in het ontwikkelingsproces bedachten," aldus Fiege. "Het is gewoon weer een andere manier waarop bepaalde mensen Wanda in de war brengen."

NieuwsFilm

meest populair