Tom Holland ontkent opnieuw dat Tobey Maguire en Andrew Garfield rol in 'Spider-Man 3' hebben

Tom Holland ontkent opnieuw dat Tobey Maguire en Andrew Garfield rol in 'Spider-Man 3' hebben

Maar bevestigt ook dat hij niet van alles op de hoogte is.

Tom Holland blijft bestookt worden met de vraag of zijn Spider-Man-voorgangers Tobey Maguire en Andrew Garfield een rol hebben in Spider-Man 3, zoals wordt beweerd. Helaas moet Holland de fans opnieuw teleurstellen, want volgens de acteur is dat niet het geval, zo zegt hij in The Tonight Show starring Jimmy Fallon.

"Het zou geweldig zijn als ze ook een rol in de film zouden hebben, maar ze hebben mij nog niets verteld", antwoordt Holland wanneer de talkshowhost hem naar de geruchten vraagt.

"Ik heb het script van het begin tot het eind gelezen, dus het zou een wonder zijn als ze dat geheim voor mij hebben weten te houden", vervolgt de Britse acteur. "Op dit moment hebben beide jongens geen cameo".

Toch bevestigt hij hierna direct dat Sony en Marvel sommige dingen nog steeds geheim voor hem houden. Dat heeft vast te maken het feit dat Holland in het verleden nogal snel zijn mond voorbij praatte (hetgeen later overigens ook als slimme marketingtruc werd ingezet door beide studio's).

"Ik vind dat ik inmiddels een betrouwbaar lid van de Avengers ben, en ik heb eigenlijk nog nooit iets echt verklapt... op een paar dingen na...", grapt hij.


Het is dus nog steeds niet officieel bevestigd dat Maguire en Garfield terugkeren, maar aangezien het Multiversum centraal zal staan in de derde film, is de kans eigenlijk levensgroot dat alle berichten over hun aandeel weld egelijk kloppen.

NieuwsFilm

meest populair