'Game of Thrones'-componist ingehuurd voor MCU-film 'Eternals'

'Game of Thrones'-componist ingehuurd voor MCU-film 'Eternals'

Als dat geen epische soundtrack wordt, weten wij het ook niet meer.

Nu fase 4 van het MCU steeds dichterbij komt, krijgen we steeds meer nieuws over de films die eraan zitten te komen. Het nieuwste nieuwtje heeft te maken met Marvel-epos Eternals. Ramin Djawadi zal namelijk de muziek componeren en Dylan Tichenor zal voor de montage zorgen.

Veel fans zullen bekend zijn met het werk van Djawadi. Zo was hij verantwoordelijk voor de muziek van 73 afleveringen Game of Thrones, 20 afleveringen Westworld en 16 afleveringen Jack Ryan.

Ook is hij een oude bekende van Marvel. Hij componeerde namelijk ook de muziek van de MCU-film waarmee het allemaal begon: Iron Man uit 2008. Nu keert hij dus terug naar het filmuniversum van Marvel.

Aan talent geen gebrek
Tichenor is ook al zo'n indrukwekkend talent. Hij won de Oscar voor de montage van Zero Dark Thirty in 2012, maar werd ook voor dezelfde prijs genomineerd voor zijn werk aan films als There Will Be Blood, Boogie Nights, Brokeback Mountain en The Town. Nu mag hij zich dus wagen aan een grootschalige superheldenfilm.

Eternals staat vooralsnog gepland voor een wereldwijde release in november dit jaar. Laten we hopen dat dat lekker zo blijft!

NieuwsFilm

meest populair