Opvallende gast op de set van 'Avatar 2' op nieuwe foto

Opvallende gast op de set van 'Avatar 2' op nieuwe foto

Jon Favreau kwam eens buurten bij James Cameron.

The Mandalorian-showrunner Jon Favreau ging op bezoek bij James Cameron, op de set van zijn Avatar 2. Daarvan kregen we vandaag een beeld te zien.

James Cameron werkt al sinds 2009 aan de film. De opnames begonnen pas in de loop van 2017, omdat de makers langere tijd moesten wachten om hun technologie voor het opnemen van 3D-materiaal onderwater te kunnen perfectioneren. Door het coronavirus werden de opnames nog langer vertraagd. In de tussentijd gaat Cameron voort met de productie en zo nu en dan verschijnt er weer een beeld vanaf de set.

Nieuwe foto
Een van de fans die niet kan wachten op Avatar 2, bezocht de set. En dat blijkt niemand minder te zijn dan Jon Favreau. Producten Jon Landau liet het beeld van achter de schermen op zijn Instagram zien:



Favreau staat zelf natuurlijk ook bekend om zijn innovatieve opnametechnieken. The Mandalorian werd in een speciale virtuele set opgenomen, waardoor de serie in rap tempo opgenomen kon worden ondanks coronarestricties.

Wellicht dat ook Cameron daar in de toekomst iets mee kan of zal gaan doen. De eerste van vier geplande Avatar-vervolgen staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair